Praktik Garden – Benzinski trimer 2.2 kW PG520E

219,00 KM
Dostupnost: Na zalihi
Sa širinom košnje od 42 cm i trokračkim nožem za tvrde trave, ovaj trimer je idealan za sve vrste poslova održavanja. Uz praktične karakteristike poput kapaciteta rezervoara od 1200 ml i remena za nošenje radi smanjenja umora, ovaj trimer je savršen alat za profesionalce i vrtlare koji traže pouzdanost i performanse.
SKU: 84965
KOM

Ovaj trimer je dizajniran da izdrži i najzahtjevnije zadatke košnje. Sa trokračkim nožem koji je uključen, možete brzo preći na košnju tvrdih trava i grmlja. S remenom za nošenje, smanjuje se umor tokom dugotrajne upotrebe, omogućavajući vam da obavite više posla sa manje napora.

Sa širokom širinom košnje od 42 cm, ovaj trimer omogućava brzu pokrivenost većih površina sa minimalnim prolascima. Kapacitet rezervoara od 1200 ml osigurava dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem goriva.

Ukoliko tražite pouzdan alat za vaš vrt, naš trimer je savršen izbor za efikasnu košnju. Uz snažan motor, robusnu konstrukciju i praktične karakteristike, ovaj trimer će vam pružiti godine pouzdane usluge.

Brand

Garancija

2 godine

Dostava

Besplatna dostava

Motor

Dvotaktni

Snaga

2,2 kW

Broj obrtaja

7500 o/min

Debljina silka

2,4 mm

Kapacitet rezervoara

1,2 l

Omjer mješavine

1:25

Širina košenja

42 cm

Trokraki nož

DA

Remen za nošenje

DA

Vrijeme isporuke
24-48h
Mogućnost povrata
Unutar 15 dana
Način plaćanja
Pri isporuci ili kartično
Besplatna dostava
Iznad 200KM